Gençlik Meclisi Belediyemizi Ziyaret Etti

Gençlik Meclisi Belediyemizi Ziyaret Etti

4 Nisan 2011

Çankırı Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisinin yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı İrfan Dinç´i makamında ziyaret etti.

Çankırı Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, 8. seçimli genel kurulda seçilen yürütme kurulu üyeleri, protokol ziyaretleri kapsamında ilk olarak Belediye Başkanı İrfan Dinç´le bir araya geldiler.

Eş Başkanlar Mine Özdemir ve Kürşat Akduman önderliğinde belediyeyi ziyaret eden Gençlik Meclisi üyeleri, Belediye Başkanı İrfan Dinç´e 1 yıl içerisinde gerçekleştirmek istedikleri proje ve faaliyetler hakkında bilgi verirken, belediyeninde desteğini istediler.

Yeni seçilen başkan ve yürütme kurulu üyelerini tebrik eden Belediye Başkanımız İrfan Dinç " Çankırı´ya katkı sağlamak için yapacak çok şeyinizin olduğunu biliyorum. Çok kabiliyetli gençlerden kurulu bir gençlik meclisimiz var. Şehrimizde bulunan bütün gençleri faaliyetlerinize dahil ederek, koordineli bir şekilde çalışmalısınız. Biz belediye olarak her zaman yanınızdayız. Tekrar sizleri tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum"dedi.

Çankırı Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu aşağıdaki isimlerden oluşuyor:

Mine Özdemir: Eş Başkan

Kürşat Akduman: Eş Başkan