Gençlerden Yaz Kurslarına Yoğun İlgi

Gençlerden Yaz Kurslarına Yoğun İlgi

18 Temmuz 2017

Çankırı Belediyesi’nin gençlerin eğitimine verdiği destek yaz döneminde de devam ediyor.  Yaz aylarında Çankırı’da bulunan gençlerin yaz kursu taleplerini yerine getiren Başkan Dinç,  gençlik çalışmaları kapsamında Belediye bünyesinde hizmet veren Üniversiteli Kız Öğrenciler Koordinasyon Merkezi, Buğday Pazarı Gençlik Merkezi, Aksu Gençlik Merkezi ile Belediye Gençlik Merkezinde gençlerin bilgi ve becerilerini geliştirecekleri kurslar açtı. 16-25 yaş aralığında 235 gencin eğitim alacağı kurslar arasında gitar, ney, bağlama, resim, kaligrafi, İngilizce, matematik, işaret dili,  wayuu bag,  ev yapımı pastacılık ve punch yer alıyor. Dört farklı merkezde başlayan kursların 15 Eylül’e kadar devam edeceği bildirildi.