Gençlerden Başkana Anlamlı Teşekkür

Geri

Gençlerden Başkana Anlamlı Teşekkür

4 Kasım 2011

Ziyarette, öğrencilerden Fahriye Çaça gurup adına Belediye Başkanımıza bir buket çiçek takdim etti. Öğrencilerden Emre Çağlar ortasında İrfan Dinç yazan bir tabak hediye ederken, yine Gamze Akbaş tarafından ise Atatürk Portreli kara kalem çalışması sunuldu.

Konuklarının ziyaretinden memnuniyet duyan Belediye Başkanımız İrfan Dinç “Göreve geldiğimiz ilk günden bu tarafa eğitime çok önem veriyoruz. Açtığımız Eğitim ve Kariyer Merkezi ile üniversite hayalini kuran siz değerli gençlerimize destek olmak, rehberlik etmek istedik. Buralardan ülkemizin değişik bölgelerindeki üniversitelere öğrenci gönderebilirsek bu bizim en büyük ödülümüz olacaktır. Sizlerden bu yönde gayret bekliyorum, bu bize yeter”dedi.

Çankırı Belediyesi Eğitim ve Kariyer Merkezinde kurs gören gençler “Çankırı Belediyesinin eğitime verdiği katkılar başka belediyelere örnek olacak boyutta. Bu eğitim çalışmalarının semeresini ilerleyen yıllarda herkes somut bir şekilde görecektir.Başta siz değerli Belediye Başkanımıza, öğretmenlerimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dediler.