Gençler Doyasıya Eğlendi

Gençler Doyasıya Eğlendi

18 Ekim 2011

Belediyemiz Gençlik Merkezi 2.Geleneksel Gençlik Şöleni, Hasan Fehmi Gökşen kapalı spor salonunda yapıldı.

Şölene Çankırılı ve Üniversiteli öğrencilerin ilgisi yoğundu.
Salona gelen gençler  Çankırılı Emrah Dede, Suat, Şehnaz ve İbrahim Arı ile ,İzmir’den gelen Dj Metin ve ekibinin seslendirdiği parçalarla doyasıya eğlendiler.

Gençlerin şölenine işleri nedeni ile Belediye Başkanımız İrfan Dinç katılamadı ancak gençleri Belediye Başkan Vekilimiz Rafet Alemdar, Belediye Başkan yardımcımız Mithat Kılıç ve Belediye Özel Kalem Müdürümüz Muharrem Ocavıklı yalnız bırakmadı.

Belediyemiz Gençlik Merkezi Başkanı Emre Cebeci , ilimize misafir olarak gelen Dj Metin ve ekibine çiçek verdi. Konuklarına ‘ sizleri ilimizden görmekten mutluluk duyduk. Çankırılı ve Çankırı’da yaşayan gençler adına sizlere teşekkür ederim”dedi