Geleceğin Muhasebecileri Çankırı Belediyesi’ni Gezdi

Geleceğin Muhasebecileri Çankırı Belediyesi’ni Gezdi

7 Aralık 2018

Şehit Korhan Kuruçay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Muhasebe bölümü öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde Çankırı Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye hizmetleri hakkında bilgi alan geleceğin muhasebecileri, mesleklerinden dolayı muhasebe ile ilgili bölümlerle daha çok ilgilendi. Öğrenciler, işleyişle ilgili merak ettikleri soruları yetkililerden öğrenme fırsatı buldu. Muhasebeci adayları, birimleri gezdikten sonra Belediye Başkanı Hüseyin Boz ile bir araya geldi. Öğrencilerin gelecekle ilgili hedefleri üzerine sohbet eden Başkan Boz, özellikle iş hayatına atıldıklarında kendilerini farklı kılacak yeteneklerle donatmalarının işveren açısından da tercih sebebi olacağını belirterek hayallerini gerçekleştirmeleri yolunda tüm öğrencilere başarılar diledi.