Geleceğin Halkla İlişkiler Uzman Adayları Çankırı Belediyesi’ni Ziyaret Etti

Geleceğin Halkla İlişkiler Uzman Adayları Çankırı Belediyesi’ni Ziyaret Etti

25 Aralık 2015

Çankırı Şehit Erdem Öztürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencileri, “Kurumlar arası Halkla İlişkiler” dersi kapsamında Belediyelerde halkla ilişkilerin nasıl yürütüldüğünü yerinde inceledi. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Özel Kalem Müdürlüğü ile Beyaz Masa’yı öğretmenleri eşliğinde ziyaret eden gençler, alanlarına dair merak ettikleri konular hakkında yetkililerden bilgi aldı. Geleceğin Halkla İlişkiler Uzman adayları, sürekli ve etkili bir iletişim ile “şeffaflık” anlayışının da benimsenmesiyle Belediyelerde iletişim stratejisinin örneğini yakından gördüler. Öğrencilere vatandaşların gereksinimleri, beklentileri ve isteklerine göre hizmet politikalarının belirlenmesi, halkın yerel yönetimi desteklemesi ve yönetime katılması, halkla Belediye arasında uyum, iş birliği ve bütünleşmede halkla ilişkilerin rolü anlatıldı.