Galatasaraylı Başkandan Örnek Davranış

Galatasaraylı Başkandan Örnek Davranış

28 Ekim 2023

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, ekibi ile birlikte Kenbağ Tabiat Parkı’nda düzenlenen temizlik etkinliğine katıldı. Cumhuriyetin 100. yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen temizlik çalışmasına çok sayıda vatandaş da eşlik etti.

Çankırı’da Ultraslan Taraftarları ve 18 Vites Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü üyeleri tarafından temizlik etkinliği düzenlendi.  Başkan Esen, Galatasaray formasını giydi, hijyen için eldivenlerini taktı, çöp poşetini açtı ve temizlik çalışmasına katıldı. Kenbağ Tabiat Parkı’na gelen vatandaşlar, tüm atıkları bu kez Cumhuriyetin 100. yılına hazırlanmak için temizledi. Ormanda yapılan mıntıka temizliğinde dolan çöp poşetleri,  Belediye ekiplerince toplanarak Atık Merkezine götürüldü.