Fuar Yolu Düzenleniyor

Fuar Yolu Düzenleniyor

8 Ekim 2018

Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz, Atatürk Bulvarı devamında 500 m uzunluğundaki Fuar Yolu’nda asfalt ve orta refüj düzenleme çalışmaları için ekiplerini bölgeye yönlendirdi. Çalışmalar kapsamında Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yaklaşık 3 bin ton aşınma tabakası asfaltı kullanacağı bildirildi. Orta refüj düzenlemelerinde ise mevcut bordürler sökülerek yerine beton bariyer kullanılacak. Çalışmaların ardından Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından peyzaj çalışması gerçekleştirilirken Destek Hizmetleri Müdürlüğü de aydınlatma çalışmalarını yürütecek. Çalışmaları teknik ekibi ile birlikte yerinde inceleyen Başkan Boz, bölgedeki asfalt çalışmalarının hafta sonuna tamamlanacağını ifade etti.