Filenin Şampiyonu Çankırı Belediye Spor

Filenin Şampiyonu Çankırı Belediye Spor

24 Ocak 2023

Çankırı Belediye Spor Kulübü Genç Kızlar Voleybol Takımı, 2022-23 voleybol sezonu Genç Kızlar kategorisinde il birincisi oldu. Tüm karşılaşmalarında yüksek performans sergileyen takımın maçlarını takip eden Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, sporcularını tebrik etti.

Çankırı’da düzenlenen voleybol il müsabakalarının şampiyonu Çankırı Belediye Spor Kulübü Genç Kızlar Voleybol Takımı oldu. Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonunda düzenlenen Kupa Töreni’nde takıma şampiyonluk kupasını Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadık Ak verdi.

Karşılaşmalarda rakipleri karşısında seri galibiyetlere imza atan takım, Genç Kızlar Bölgesel Grupları’nda ilimizi temsil edecek.

Takım, gruplardan çıkmayı başarırsa Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanacak.