Fidanlık Yolu Sıcak Asfalt ile Buluşuyor

Fidanlık Yolu Sıcak Asfalt ile Buluşuyor

21 Ekim 2019

Çankırı Belediyesi, İl Özel İdare Müdürlüğü iş birliği ile yol iyileştirme çalışması gerçekleştiriyor. Belediye asfalt şantiyesi ile Fidanlık mevkii arasındaki yaklaşık 1000 metrelik yola 1500 ton plentmiks (PMT) temel malzemesinin ardından 1500 ton sıcak asfalt dökülüyor.

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, ekiplerini yine yalnız bırakmadı. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ile İl Özel İdare Müdürlüğü ekiplerinin Fidanlık güzergâhında ortaklaşa yürüttüğü çalışmaları yerinde inceledi. Sıcak asfalt üretim ve serim çalışmalarını üstlenen Belediye Fen İşleri ekiplerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Esen, “Saha ekiplerimiz, vatandaşlarımızın rahatı ve huzuru için ellerinden gelen her türlü fedakârlığı gösteriyor. Kendi asfaltını üreten bir Belediye olarak; mevcut yolu iyileştirme çalışmaları kapsamında sıcak asfalt çalışmasını ekiplerimiz gerçekleştiriyor. Bizler de çalışmaları yerinde incelemenin yanı sıra ekiplerimizi yalnız bırakmayarak onların moral ve motivasyonlarına katkı sağlamaya çalışıyoruz.” ifadelerini kulandı.