Feshanede Gurbetle Sılayı Buluşturduk

Geri

Feshanede Gurbetle Sılayı Buluşturduk

6 Ekim 2012

İstanbul’da ilk kez gerçekleştirilen Çankırı Tanıtım Günleri’nde Çankırı merkez ve ilçelerin yanısıra, sivil toplum kuruluşları ile Çankırı genelinde üretim yapan firmalar ve esnaflar ürünlerini sergiledi.

Dünyanın en önemli şehirlerinden olan İstanbul’da en fazla nüfusa sahip iller sıralamasında ilk ona giren Çankırılılar, uzun yıllardır bekledikleri böyle bir organizasyona beklenenin üzerinde ilgi gösterdi. Feshanedeki Çankırı Tanıtım Günlerini yaklaşık 150 bin kişi ziyaret etti.

Tanıtım Günlerinde en fazla ilgi gören stantlardan birisi de Çankırı Belediyesi standı oldu. Feshaneye gelen hemşehrilerimizin yanısıra tanınmış simalar da Belediye standında kendilerine ikram edilen kızılcık eğşisi ile taş helvanın tadına baktılar.

Feshane Tanıtım Günleri ile ilgili bir değerlendirme yapan Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç “Valimiz Sayın Vahdettin Özcan’ın önderliğinde gerçekleşen bu önemli organizasyon genel manada başarıyla sonuçlanmış ve arzulanan hedefe ulaşılmıştır. Bu organizasyon göstermiştir ki; Çankırılılar bir araya geldiğinde büyük bir güç oluşturabilecek kapasiteye sahiptir. Çankırı Tanıtım Günleri Bundan sonraki çalışmalar için bizlere motivasyon sağlamıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.