Federasyondan Çankırı Belediye Spor Kulübüne Asil Üyelik Görevi

Federasyondan Çankırı Belediye Spor Kulübüne Asil Üyelik Görevi

11 Eylül 2018

2018 Çankırı Farkındalık Yılı kapsamında bir ilke imza atarak Türkiye ile Bosna Hersek arasında yapılan Masterler ve Veteranlar Dostluk maçının Çankırı’da yapılmasını sağlayan ve yaptığı organizasyon ile Çankırı’nın en iyi şekilde tanıtımını yapan Çankırı Belediyesi Spor Kulübünün başarısı ulusal düzeyde asil üyelik getirdi. İstanbul İstinye Orhan Saka Amatör Spor Evleri toplantı salonunda gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda Çankırı Belediyesi Spor Kulübü Müdürü Talip Dönmez, Türkiye Masterler ve Veteranlar Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulunda Denetim Kurulu Asil Üyeliğine seçildi. Memleketi adına çok sevinçli olduğunu belirten Dönmez,  kendisinin bu görevlerde iyi işler yapması için fırsat veren başta Belediye Başkanı Hüseyin Boz ve Belediye Spor Kulüp yöneticilerine teşekkür etti. Dönmez, Federasyonun Denetleme Kurulunda yetkisi dâhilinde asil üye olarak yeni görevini sürdürecek. Ayrıca Genel Kurulda Çankırı Belediye Spor Kulübü adına Talip Dönmez ile birlikte üst delege olarak Şenol Kıyak ve Ekrem Şahin de görev aldı.