Evde Eğitim Desteği Alan Özel Çocuklar Dışarıda Doyasıya Eğlendi

Evde Eğitim Desteği Alan Özel Çocuklar Dışarıda Doyasıya Eğlendi

11 Aralık 2019

Çankırı’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri sürüyor. Çankırı Belediyesi, bu kez Türk Kızılay Çankırı Şubesi Genç Kızılay Gönüllüleri ile birlikte engeli olan vatandaşların yaşadığı zorluklar ve karşılaştıkları tutumlar hakkında empati kurulmasını kolaylaştırmak ve bilinç oluşturmak amacı ile bir etkinlik düzenledi. Engeli olup da evinde eğitim desteği almak zorunda kalan öğrenciler, bir alışveriş merkezindeki oyun makinelerinden ve alanlarından faydalandı. Aileleri birlikte keyifli bir gün geçiren özel çocuklara Belediye Engelliler Koordinasyon Merkezi görevlileri ile Genç Kızılay Gönüllüleri yardımcı oldu. Etkinlik sonunda günün anısına pasta kesilerek hediyeler de takdim edildi.