Eski Başkandan Yeni Başkana Nezaket Ziyareti

Eski Başkandan Yeni Başkana Nezaket Ziyareti

4 Mayıs 2018

Yaklaşık 15 yıl süresince Çankırı’yı hak ettiği noktalara taşımaya çalıştıklarını ve bayrağı daha da ileriye götürerek Çankırı halkı için hayırlı işler gerçekleştirmek istediklerini vurgulayan Dinç, “ Halkımız hizmetin en güzeline, en iyisine layıktır. Belediyeciliğin içinden gelen bir Başkan olarak, devrettiğimiz bayrağı en iyi şekilde taşıyacağınıza şüphemiz yoktur. Başkanlığınız döneminde şehrimiz için güzel işler yapacağınıza gönülden inanıyorum.” diyerek Başkan Boz’a yeni görevinde başarılar diledi.

Eski Belediye Başkanı İrfan Dinç’in kendisine nezaket ziyaretinde bulunmasından dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Boz, üç dönem Belediye Başkanlığı görevini yürütmüş bir Başkanının çalışmalarını yeni çalışmalar ile birlikte parlatarak Çankırılılara daha nice hizmetler kazandıracaklarını beyan etti.