Esentepe Mahallesi Okul Yolu Onarıldı

Geri

Esentepe Mahallesi Okul Yolu Onarıldı

19 Aralık 2016

Eğitime verdiği destekler ile talepleri doğrultusunda öğrencileri ve eğitim camiasını hiçbir öğretim donanımından eksik bırakmayan Çankırı Belediyesi, özellikle öğrencilerin sıkıntı yaşamamaları için okul yollarının bakım ve onarım çalışmalarına öncelik veriyor. Eğitimdeki aksaklıkların giderilmesi için imkânları seferber eden Belediye Başkanı İrfan Dinç, klasik belediyeciliğin çalışma alanı içerisinde yer alan yolların bakım ve onarım çalışmalarında ekipleri öncelikle eğitime uzanan alanlara yönlendiriyor.

Esentepe Mahallesi’nde doğalgaz hattının geçmesi sebebi ile bozulan okul yolu, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince tamir edildi. Bozulan yola parke ve bordür döşeyen ekipler, okula gitmek için bu güzergâhı kullanmak zorunda olan öğrenci ve öğretmenlere, bozuk ve çamurlu bir yol sıkıntısı yaşatmayarak kısa sürede çözüme ulaştırdı.  Çalışmalar kapsamında belediye ekipleri, 30 Ağustos İlkokulu’nun hasar gören tel örgülerini de yeniledi.

Yolların bakım, onarım ve iyileştirme çalışmalarının altyapı ve doğalgaz sebebi ile bozulan alanlarda devam edeceği bildirildi.