Esen’in Spor Alanındaki Protokolleri Yerini Buldu

Geri

Esen’in Spor Alanındaki Protokolleri Yerini Buldu

1 Kasım 2023

 

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’in Çankırı’daki, gençleri spora teşvik etmek amacı ile imzaladığı protokoller hayata geçti. Semt sahaları tamamlanırken okulların file ihtiyaçları da karşılandı.

 

 

Semt Sahaları Tamamlandı

 

Başkan Esen’in Spor Toto Teşkilatı ile protokol imzalamasının ardından ihalesini yaparak Tuzlubağları TOKİ mevkiinden başlattığı semt sahalarının yapımı tamamlandı. Şehrin farklı alanlarına yapılan sahalarda hem basketbol hem de voleybol oynanabilecek. Çevresi kapalı olan semt sahaları, çocuklar ve gençler için güvenli alanlar da oluşturuyor. Başkan Esen, bu projeyi özellikle spor alanları olmayan ya da bu alanlara uzak kalan ve vatandaşın yoğun olduğu bölgelerde gerçekleştirdiklerini belirtti.

 

 

Milli Eğitim ile Eğitime Destek Protokolü

 

Çankırı Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında “Sosyal ve Spor Etkinlikleri Destek Programı İşbirliği” protokolü imzalandı. Kurumları adına imzaları, Başkanlık makamında bir araya gelen Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen ve Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk attı.

 

Çankırı Belediyesi, öğrencilerin sosyalleşmelerine katkı sağlamak amacı ile il ve ilçelerdeki okullarda kullanılmak üzere 60 adet basketbol, 4 adet voleybol ve 2 adet tenis olmak üzere 66 fileyi Milli Eğitim Müdürlüğüne tahsis etti.