Esen, Sporcuları ile Bir Araya Geldi

Esen, Sporcuları ile Bir Araya Geldi

15 Aralık 2022

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Sosyal Tesis’te düzenlenen programda Belediye Gençlik Spor Kulübü yöneticileri, antrenörleri ve sporcuları ile bir araya geldi. Kulübün Veterenlar Takımında forma giyen Başkan Esen’e, maçlarda giyeceği 18 numaralı forma hediye edildi.

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, kulüp bünyesindeki spor faaliyetlerini çeşitlendirmek istediklerini söyleyerek Çankırı’dan önemli sporcuların çıkacağını söyledi. Esen, “Ben de 9 Eylül Üniversitesinin futbol takımındaydım. Bu topraklarda yetişen çocuklar çok yetenekli biliyorum. Çocuklarımıza gereken imkân ve destek sağlandığında bu salondan milli sporcular yetişeceğine inanıyorum. Güreşteki başarılarımız tüm dünya duydu. Diğer branşlarda da aynı başarıyı yakalayacağız. Er meydanları ve yeşil sahaların yanında filede de yeni kurduğumuz Kız Voleybol Takımımız Çankırı Belediyesini layığı ile temsil edecektir. Tüm sporcularımıza üstün başarılar diliyor, katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum. “ dedi.

Esen, yemek programı sonunda sporcuları ile sohbet ederek fotoğraf çektirdi.