Esen, “Kurumlar Arası Uyum, Huzur Getirir”

Esen, “Kurumlar Arası Uyum, Huzur Getirir”

16 Mayıs 2019

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’e  “Hayırlı Olsun” ziyaretleri sürüyor. İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy da 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Belediye Başkanlığı görevine seçilen İsmail Hakkı Esen’i tebrik ederek yeni dönemde başarılar diledi.

Makamda gerçekleşen ziyarette Çankırı’nın huzurlu bir kent olması için birlikte çalışılacağı mesajı verildi. Başkan Esen, “Emniyet teşkilatımızın çalışmaları sayesinde suç oranı düşük bir şehirde yaşıyoruz. Şehrimizin gelişmesi, kalkınması ve yaşanabilir ekonomik bir kent olabilmesi için birbirimize güvenimizin ve huzurumuzun tam olması gerekiyor.  Huzur ortamının sağlanması için de Emniyet teşkilatımız ile iş birliği halinde olmaya devam edeceğiz. Kurumlar arasındaki etkili iletişim ve uyumun, o şehre huzur getireceğinin farkındayız.” ifadelerini kullandı. Emniyet Müdürü Aksoy ise kentin huzur ortamının sağlanmasında iş birliği halinde ve hassasiyetle hizmet etmeyi sürdüreceklerini kaydetti. Aksoy, Esen’e görevinde başarılar dileyerek üzerinde Polis Teşkilatı logosunun bulunduğu tabak hediye etti.