Esen, Huzurevi Sakinleri ile Oruç Açtı

Esen, Huzurevi Sakinleri ile Oruç Açtı

31 Mart 2023

İsmail Özdemir Huzurevi sakinleri, Çankırı Belediyesinin iftar yemeğinde bir araya geldi. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen ve eşinin, konukları ağırladığı iftar yemeği, sonrasını sohbete bıraktı. Esen, büyükleri ile hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Çankırı Belediyesinin geleneksel iftar programları bu yıl da yoğun geçiyor. Belediyenin iftar sofrasına huzurevinde kalan büyüklerini davet eden Başkan Esen, orucunu huzurevi sakinleri ile birlikte açtı. Esen, “Küçüklerine sevgi, büyüklerine saygı göstermenin önemini bilen bir millet olarak siz kıymetli büyüklerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Bugün bizlere bırakılan bu geleceği sizler tasarladınız, bizler de bizden sonraki nesil için güzel bir gelecek tasarlama çabasındayız. Geçmiş ile gelecek arasında öz değerleri bugüne taşıyanlar sizlersiniz. Hepinizin ellerinden öpüyorum.” dedi.

Huzurevi sakinleri gördükleri ilgiden dolayı Esen’e teşekkür etti.