Esen, Başkanlığının İkinci Dönemine Talip Oldu

Geri

Esen, Başkanlığının İkinci Dönemine Talip Oldu

21 Kasım 2023

 

Başkan Esen, Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı

 

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için aday adaylığı başvurusunu yaptı. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezine gelen Başkan Esen, Çankırı’nın geleceği için çalışmaları tamamlamak istediklerini belirterek hayırlı uğurlu olmasını diledi.

31 Mart 2019 tarihinde yerel seçimlerden başarı ile çıkan ve 4 Nisan 2019’da mazbatasını alarak Çankırı’nın Belediye Başkanı olan Esen, ikinci kez Çankırı halkının güvenoyuna talip oldu. Esen, Ankara’da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret ettikten sonra aday adaylık başvurusunu yaptı. Esen’e beraberinde Korgun, Yapraklı, Bayramören Belediye Başkanları ile Çankırı MHP teşkilatından bir heyet eşlik etti. Esen, daha sonra Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Ruhi Ersoy, Genel Başkan Yardımcısı ve Çankırı Milletvekili Pelin Yılık ve Genel Başkan Yardımcısı Fethi Yıldız ile de temaslarda bulundu.

Son dört yılda Çankırı’nın birçok sorununa neşter vuran ve önemli projeler ile Çankırı’yı öne çıkartan Esen, başvuru sonrasında verdiği röportajda öncelikle devam eden çalışmaları nihayete ulaştırmak için başkanlık görevini ikinci dönemine taşımak istediğini vurguladı. Esen, “Biz bu işe gönül verdik. Önce Allah’ın sonra da Genel Merkezimizin ve vatandaşlarımızın takdiri ile şehrimize hizmet yolunda devam etmek istiyoruz.” dedi.