Engelsiz Müzikal Etkinliği Göz Doldurdu

Geri

Engelsiz Müzikal Etkinliği Göz Doldurdu

1 Aralık 2021

 

Çankırı Belediyesinin 3 Aralık Engelliler Günü öncesinde düzenlediği Engelsiz Müzikal etkinliği, izleyenleri eğlendirdi. Engelli vatandaşlar ve ailelerinin de yoğun katılımı ile gerçekleşen konser, Çankırılılardan tam not aldı.

Çankırı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Engelliler Koordinasyon Merkezi organizasyonunda Engelliler Günü için farkındalık konseri düzenlendi. Gölbaşı Belediyesi Umutlu Yaşam Uygulama Merkezi (UYUM) Müzik Topluluğu tarafından Atatürk Kültür Merkezinde verilen konsere, topluluğun engelli üyelerinin seslendirdiği şarkı ve türküler damga vurdu. Müzik dinelme fırsatı bulan Çankırılılar, şarkılara eşlik ederken engeli olan çocuklar da oynayarak programa katıldı.

Konserin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, programın gerçekleşmesine destek verdiği için Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’e ve ekibine teşekkür etti. Esen, “552 kayıtlı üyemiz var. Bizler göreve geldiğimizden beri yapılmış olanın üzerine neler ilave edebiliriz düşünüyoruz. Eski Ordu Evi binasını yenileyerek yaptığımız Sosyal Tesisimizin yanına engellilerimiz için bir merkez kurduk. Burada daha somut işler ve faaliyetler gerçekleştirmek istiyoruz. Engelli yaşamları engelsiz hale getirmek için burada engelli vatandaşlarımız ve aileleri ile birlikte daha uzun zaman geçirerek daha çok çalışma gerçekleştireceğiz.” dedi.

Engelsiz Müzikal etkinliği sonrasında Gölbaşı Belediyesi UYUM Topluluğu üyeleri ile karşılıklı hediye takdimi gerçekleşti.