Engelsiz Lezzetler Waffle Etkinliği Bu Cuma

Geri

Engelsiz Lezzetler Waffle Etkinliği Bu Cuma

1 Aralık 2022


Çankırı Belediyesi, Çankırı Aşçılar Derneği iş birliği ile özel bir gösteriye imza atacak.  Dünya Engelliler Günü dolayısı ile engeli olan bireylere ve sosyalleşmelerine dikkat çekmek amacı ile “Engelsiz Lezzetler Waffle Etkinliği” düzenlenecek.

2 Aralık Cuma günü saat 17.00’de Yunus AVM giriş katında gerçekleştirilecek etkinlikte, engeli olan çocuklar usta şefler eşliğinde waffle hazırlayacak. Çocuklar, istedikleri malzemeler ile kendilerine özel tatlıyı yapacak.

Engelli olan bireylerin yaşam koşullarına dikkat çekmek, bu konuda farkındalık oluşturmak, bilgi ve becerilerine katkı sağlamak, sosyal hayat içerisinde kaynaşmalarını sağlamak ve toplum içerisinde kendilerini ifade etme şekillerine destek olma, kendilerine güven duymalarını sağlamak amacı ile özel bir etkinlik düzenlemek istediklerini belirten Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, “Hayatın içerisinde biz, siz, onlar diye bir ayrım yok. Hepimiz aynı dünyayı yaşıyoruz. Yaşama şeklimizdeki farklılıkları anlamak için de empati kurmak olmazsa olmazımız.  Bu etkinliğimizde de engeli olan çocuklarımız ile birlikte güzel bir waffle yapacağız.” diyerek herkesi etkinliği izlemeye davet etti.