Engellilere Tekerlekli Sandalye Temin Edildi

Engellilere Tekerlekli Sandalye Temin Edildi

24 Aralık 2013

Belediye engelliler birimi tarafından üç engelli vatandaşımıza tekerlekli sandalye verildi. Engellilerin engelleri aşmaları için verilen mücadelede engelli vatandaşlarımızın daha rahat etmeleri ve kendilerine kolaylık sağlanması adına yeni tekerlekli sandalyeler temin edildi.

Engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek adına verilen tekerlekli sandalyeler Çankırı Belediyesi Engelliler Birimi'nin facebook sayfasında takipçi olan üç gönüllü vatandaş tarafından bağışlandı. Belediye tarafından engelliler adına yapılan çalışmaların neticesi olarak, haberdar olan gönüllü vatandaşlar üç engelli vatandaşımızın ihtiyaçlarını gidermek adına büyük bir insanlık örneği sergilediler. Tekerlekli sandalyeler Belediye Başkanı İrfan Dinç tarafından ihtiyaç sahiplerine teslim edildi. Başkan Dinç, engelliler için yapmış oldukları projelerin Türkiye'ye örnek olacağını söyleyerek, gerekli olan çalışmaların devam edeceğini ifade etti.