Engelli Dostu Başkan Dinç, TV Ekranlarından Türkiye’ye Örnek Oldu

Engelli Dostu Başkan Dinç, TV Ekranlarından Türkiye’ye Örnek Oldu

16 Kasım 2015

20 Ekim 2015 Salı günü saat 9.45- 11.00 arasında yayınlanan programa Belediye Engelli Koordinasyon Merkezi ve Çankırı’da yaşayan engelli vatandaşlardan oluşan 40 kişilik ekip ile katılan Başkan Dinç, Çankırı’nın tarihi ve kültürel değerlerinin yanı sıra şifalı kaya tuzunun da tanıtımını yaptı.

Down Sendromlu çocuk ve gençlerden oluşan Belediye Engelsiz Yaren ekibi ise hem ismi hem de gösterisi ile izleyicilerden büyük alkış aldı. Belediye Başkanı İrfan Dinç’in konuşmalarını ekranları başında bulunan engelli vatandaşlar için işaret dili ile aktarılması amacı ile beraberinde Çankırı’dan işaret dili eğitimi uzmanı getirmesi de büyük takdir topladı.  Programda Dr. Feridun Kunak’a üzerinde fotoğrafının basılı olduğu bir tuz lamba hediye edildi.