Enerji Nakil Hat Çalışmaları Sonrası Anında Müdahale

Enerji Nakil Hat Çalışmaları Sonrası Anında Müdahale

3 Temmuz 2017

2017 yılı çalışma programı kapsamında Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından Buğday Pazarı ve Fatih Mahallelerinde enerji hatlarının yeraltına alım çalışmaları sürüyor.  Çankırı Belediyesi ile Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. arasında yapılan protokol gereğince; enerji nakil hatlarının yeraltına alım çalışmalarının tamamlandığı cadde ve sokaklarda zarar gören kaldırım ve yolların tamiratları Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştiriliyor. Belediye Başkanı İrfan Dinç, enerji nakil hatlarını yeraltına alınması çalışmalarında Belediye olarak üzerlerine düşen desteği sağladıklarını kaydetti. Dinç, ekiplerin İsmail Hakkı Karadayı İlkokulu etrafındaki yollarda asfalt yama çalışması başlatmasının yanı sıra Melek Sokak’ta da kaldırım çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.