Emniyet Mensuplarından Belediye Başkanımız İrfan Dinç’e Ziyaret

Geri

Emniyet Mensuplarından Belediye Başkanımız İrfan Dinç’e Ziyaret

14 Nisan 2011

Emniyet mensupları adına bayan polis memuru Ayşegül Ay tarafından Belediye Başkanımız İrfan Dinç’e bir buket çiçek sunuldu.

Çankırı’da göreve geldiği günden bu yana resmi kurumlar ve vatandaşlarla iyi bir diyalog içerisinde görev yapmaya çalıştıklarını belirten Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu “Çankırı’da yaşayan halkın büyük bir kesimi sosyal yaşam ve toplum kuralları konusunda çok duyarlılar. Buda bizim işimizi kolaylaştırıyor. Biz emniyet mensupları olarak görev yaptığımız her yerde Çankırı’daki gibi huzurlu bir ortam arzuluyoruz” dedi.

Polis teşkilatının 166. kuruluş yıl dönümünün emniyet mensuplarına hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunan Belediye Başkanımız İrfan Dinç “Gerçekten sizinde ifade ettiğiniz gibi Çankırı halkı devletine ve milletine bağlı bir kültürden gelmektedir. Çankırı’mız birçok İl’e göre asayiş olayları açısından daha huzurlu, insanları hoşgörülü bir kenttir. Halkımız huzursuzluk çıkaranlara pirim vermediği gibi devletimizin güvenlik güçlerine de her zaman destek olmuştur. Biz yerel yöneticilerin de her zaman sizlerin yanında olduğunuzu bilmenizi istiyorum” diye konuştu.