Emekli Öğretmenler İçin Özel Kutlama

Geri

Emekli Öğretmenler İçin Özel Kutlama

2 Aralık 2016

Belediye, çalışan öğretmenler için düzenlediği programın ardından emekli öğretmenler için de ayrı bir program düzenledi. Koç Otel’de düzenlenen akşam yemeğinde bir araya gelen emektar öğretmenler, aileleri ile birlikte güzel bir akşam geçirdi. Belediye Başkan Vekili Hüseyin Boz,  emektar öğretmenleri kapıda karşılayarak Öğretmenler Günü’nü kutladı. Boz, yaptığı konuşmada “Bugünlere gelmemizde büyük emekleri olan emektar öğretmenlerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.” diyerek Başkan Dinç’in selamını da iletti.   

Programda Vali Yardımcısı Zafer Ergin ve Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı da yaptıkları konuşmada Belediye Başkanı İrfan Dinç’in eğitime verdiği desteklerin ciddi boyutta olduğuna değinerek Çankırılıların eğitim konusunda büyük bir şans yakaladıklarını kaydetti. Program sonunda emekli öğretmenlere günün anısına hediye takdim edildi.

 

Dinç’ten Emekli Öğretmenlere Duygu Yüklü Mesaj

Belediye Başkanı İrfan Dinç, sosyal medya hesabından emekli öğretmenlere duygu yüklü bir mesajla seslendi. Dinç mesajında “Öğretmenlik mesleğinin emekliliği olmaz, çünkü sizler bize verdiğiniz emekler ile büyük bir gelecek inşa ettiniz. Tebeşir tozları ile yoğurdunuz öğrencilerinizi; evlerinizden, ailelerinizden fedakârlıklar yaptınız. Ülkemiz için mimarlık yapıp insan inşa ettiniz. Böylesine fedakâr öğretmenlere sahip olduğumuz için mutluyuz, gururluyuz. İnsanlık yolunda emek veren tüm öğretmenlerimizin ellerini öpüyor, önlerinde saygı ile eğiliyorum.” ifadelerine yer verdi. Dinç’in sosyal medyadan yayınladığı mesaj, öğretmenlerden de beğeni aldı.