''El Emeği Göz Nuru'' Sergisi Büyük Beğeni Topladı

Geri

''El Emeği Göz Nuru'' Sergisi Büyük Beğeni Topladı

9 Mayıs 2015

 

Serginin açılışına, siyasi parti çalışmaları için ilimizde bulunan Adalet Eski Bakanı Bekir Bozdağ, Vali Vahdettin Özcan, Belediye Başkanı İrfan Dinç, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Çok sayıda el emeği ürünün görücüye çıktığı sergi, vatandaşlardan büyük beğeni topladı.

Açılışta konuşan Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, kadınlara yönelik başarılı hizmetler üreten bir siyasi kültürden geldiğini belirterek, '' Bugün Çankırı Belediyesi'nde sekiz farklı noktada kadınlarımıza hizmet veriyoruz. Bugün ki sergi de verdiğimiz emeğin karşılığıdır. Çankırı'da kadınları dört duvarın arasından kurtardık.Ayrıca  İstihdam Merkezimiz sayesinde kadınlarımız üretim de aktif olarak rol alıyor.Ben sergimizde emeği geçen hanım kardeşlerime teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Etkinlikte konuşan Adalat Eski Bakanı Bekir Bozdağ ise Çankırı'da kadınları son derece aktif olarak gözlemlediğini ve bu durumun yerel yönetimin sosyal alanda ne kadar başarılı olduğunun göstergesi olduğunu söyledi.

Serginin açılmasının ardından katılımcılar el emeği ürünleri gezdi. Sergideki ürünler hakkında Başkan Dinç'ten bilgiler alan Bozdağ, sergi alanında açılan hatıra defterini imzaladı.