Eğitime Destek Devam Ediyor

Geri

Eğitime Destek Devam Ediyor

28 Nisan 2011

 

Belediyemiz, ihtiyacı olan okullara, eğitime destek faaliyetleri kapsamında bilgisayar ve projeksiyon cihazlarını teslim etmeye devam ediyor.

 

Belediye Başkanımızın Vekili Rafet Alemdar, Belediyemiz Meclis Üyesi Fatma Öztürk, Belediye Başkan Yardımcımız Arif Çiyan ve Özel Kalem Müdürümüz Muharrem Ovacıklı ’dan oluşan Belediyemiz heyeti, 27 Nisan 2011  Çarşamba günü  Tarım Meslek Lisesi, Anadolu Lisesi ile Mareşal Çakmak ve  Cumhuriyet İlköğretim Okullarına yardım ziyareti gerçekleştirdiler.

 

Tarım Meslek Lisesine 1 adet projeksiyon cihazı, Anadolu Lisesine 3 adet masa üstü bilgisayar ve Mareşal Çakmak İlköğretim Okuluna 1bilgisayar ile Projeksiyon cihazı hediye edilerek, Okul Müdürleri Abdullah Cengiz,Zekeriya Yelmen ve Ali Ahlat’a teslim edildi.

 

23 Nisan kutlamalarında, Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinden Cihan Mert Kozan’ın, İstiklal Marşının tamamını ezbere okumasından ve yine Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencisi Eda Dankaz’ın “Benim Adım Şeker Kız “ adlı duygusal şiirinden etkilenen Belediye Başkanımız İrfan Dinç, gerekli talimatları vererek her iki öğrencinin sınıflarına birer adet diz üstü bilgisayar gönderdi.

Cumhuriyet Okulu Müdürü Hüseyin Çakır’ın huzurunda sınıflara hediyelerini takdim eden Belediye Başkanımızın Vekili Rafet Alemdar “Çocuklar sizlerin gözlerinden öpüyorum. Belediye Başkanımız İrfan Dinç’in sizlere çok selamı var. O da gözlerinizden öpüyor. Göstermiş olduğunuz başarının karşılığı olarak, çam sakızı çoban armağanı ödülleri sizlerin adına sınıflarınıza hediye etti. Sizler çok çalışın ki, ileride de etrafınızdaki insanlara faydalı olasınız. Yarınlarımız sizlerle yeşerecek, bu memleketin sizlere çok ama çok ihtiyacı var ” diyerek  sözlerini tamamladı.