Eğitimci Belediye Başkanı Eğitimcileri Ağırladı

Eğitimci Belediye Başkanı Eğitimcileri Ağırladı

6 Aralık 2017

Belediye Başkanı İrfan Dinç Hanım Lokalleri, Kadın Eğitim Kültür Merkezleri, Üniversiteli Kız Öğrenciler Koordinasyon Merkezi, Gençlik Merkezleri ile Fatih Sultan Mehmet Çocuk Akademisi bünyesinde kurs veren eğitimciler ve usta öğreticiler ile buluştu. Eşi Zeynep Perihan Dinç’in de eşlik ettiği programda, herkesin Öğretmenler Günü’nü kutlayan Dinç, Belediye bünyesinde düzenlenen bilgi, beceri kursları ile etkinlik atölyelerinde birçok çocuk, genç ve kadına sosyal, kültürel ve istihdama yönelik kazanımlar sağladıkları için emek veren tüm eğitimcileri kutladı. Başkan Dinç, “Büyük fedakârlıklar ile toplumda farkındalık yaratan, memleketimizin insanlarının kişisel gelişimine katkı sağlayarak hayatlarına renk getiren, küçük bir şehirde tüm imkânları seferber ederek avantaja dönüştüren hizmetlerimize destek veren eğitimcilerimize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. Çoğunluğunu kadınların oluşturduğu program sonunda Dinç, “Kadına şiddet, insanlığa ihanettir.” diyerek kadınlara yönelik şiddeti de bir kez daha kınadı.