Eğitim–Bir-Sen Kadın Kolları Başkan Dinç’i Ziyaret Etti

Geri

Eğitim–Bir-Sen Kadın Kolları Başkan Dinç’i Ziyaret Etti

4 Nisan 2011

Çankırı Eğitim-Bir –Sen Kadın Kolları Başkanı Bedriye Karakoç ve beraberindeki üyeler Serpil Çelenkoğlu, Şule Demiray, Nuray Kurt, Tansel Yılmaz, Süheyla Balcı veTürkan Özgün Abra, Belediye Başkanı İrfan Dinç’le hem tanıştılar, hem de sendikaları hakkında bilgi verdiler.

Çankırı Belediyesinin son dönemlerde eğitime büyük katkılarda bulunduğunu belirten Çankırı Eğitim-Bir –Sen Kadın Kolları Başkanı Bedriye Karakoç  “ Öncelikle eğitim camiasına yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı yönetim kurulum adına şahsınıza teşekkür ediyorum. Bizler yeni seçilen kadın kolları komisyonu olarak eğitim alanında çok önemli projelere imza atmayı hedefliyoruz. Elimizde ileriye yönelik çok değerli projelerimiz var. Bu kapsamda siz değerli başkanımızın katkılarıyla ve diğer kurumlarla işbirliği içerisine girerek eğitim ve yavrularımız için seferber olacağız”dedi.

Yeni seçilen Çankırı Eğitim-Bir –Sen Kadın Kollarını makamında ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı İrfan Dinç “ Yeni görevinizde hepinize başarılar diliyorum. Görev süreniz boyunca eğitim camiasına yönelik yapacağınız güzel işleri görmek istiyor ve bu işlerde her zaman destek olacağımızı bilmenizi isterim.Çankırı’daki okulların desteğe çok ihtiyacı var.Bu ihtiyaçları biz belediye olarak bir nebze olsun gidermeye çalışıyoruz.Fakat, resmi ve  sivil kuruluşlar bir araya gelirse bütün sorunları  kökten çözmüş oluruz”dedi