Dursun Ali Erzincanlı, Çankırılıları Farklı Bir Yolculuğa Davet Etti

Geri

Dursun Ali Erzincanlı, Çankırılıları Farklı Bir Yolculuğa Davet Etti

14 Ocak 2013

Çankırı Belediyesi,  Mevlid Kandiline Gönülleri Erkenden Hazırladı

 

Çankırı Belediyesi, düzenlediği Mevlid Kandili Özel Programı’nda Dursun Ali Erzincanlı ve Çankırılıları şiir dinletisinde buluşturdu.

Hanım Lokalleri ev sahipliğinde, Hasan Fehmi Gökşen Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterince salon sahneyle bütünleşti. 

Programa; Vali Vahdettin Özcan ve eşi Leyla Özcan, Belediye Başkanı İrfan Dinç, Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitçioğlu, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Musa Çağlar, İl Müftüsü Arslan Türk, Emniyet Müdürü Ali Murat Dağlı ve eşi Nurten Dağlı, DSİ Müdürü Ahmet Ersin Gökçe, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti yöneticileri katılarak protokolü şereflendirdiler. 

Cemalettin Ferruh Kur’an Kursu Müdürü Osman Uslu tarafından okunan Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile açılan program, Çankırı Belediyesi Çocuk Meclisi üyelerinden Recep Cihan Yeniköse’nin okuduğu Naat-ı Şerif ile devam etti. Büyük alkışlarla sahneye çıkan Dursun Ali Erzincanlı, “Sen Hep Kırk Yaşındasın, Bedir, Ümmü Zer, Gelseydin” gibi şiirleri ile Peygamber Efendimizi andığı gecede konukları Allah’ın adı ile çıkılan bir yolculuğa davet etti. Erzincanlı, şiir aralarında anlattığı hikâyelerle de tüm salonu keyiflendirdi. Güçlü müzikler eşliğinde taçlandırılan şiir dinletisinde; kalplere nur, gönüllere sefa doldu. 

Program sonunda Belediye Başkanı İrfan Dinç, Dursun Ali Erzincanlı’ya çiçek, plaket ve hediyeler takdim etti.