Durmuş Kuşak Belediye'yi Ziyaret Etti

Durmuş Kuşak Belediye'yi Ziyaret Etti

2 Mart 2012

27 Şubat-4 Mart 2012 tarihleri arasında kutlanacak olan “Vergi Haftası”  etkinlikleri çerçevesinde resmi kurum ziyaretleri münasebetiyle Defterdar Durmuş Kuşak Belediye Başkanımız İrfan Dinç’i makamında ziyaret etti. Defterdar Kuşak ziyarette“ Bir memleketin ekonomik düzeyi iyi olursa, şehrin idarecileri ile bütün kuruluşların başında bulunanların yüzü daima gülüyor. Son yıllarda ülkemizin ekonomik açıdan göstermiş olduğu yükseliş Çankırı’ya da yansıdı.Bunu net bir şekilde hissedebiliyoruz” dedi.

Bu tür etkinlilerin sayesinde iş gayesi dışında bir araya geldiklerini ifade eden Belediye Başkanımız İrfan Dinç “Belediye ve Defterdarlık iş yükü fazla olan resmi kurumlar arasında yer alıyor. Bu yüzden bizler de pek fazla bir araya gelemiyoruz. Fakat bu tür etkinlik ve kutlamalar nedeniyle iş haricinde muhabbet edebiliyoruz. Vergi Haftası dolayısıyla sizleri tebrik ediyorum ve ayrıca ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.