Doğum Günü Çocuklarına Kutlama

Doğum Günü Çocuklarına Kutlama

30 Mayıs 2012

Öncülüğünü Belediye Başkanı İrfan Dinç’in eşi Zeynep Dinç’in yaptığı programda; Başkan Vekili Rafet Alemdar, Başkan Yardımcıları Mithat Kılıç ve Mehmet Çayır, Polis Okulu (POMEM) Müdürü Sami Korkmaz ve eşi Gülşen Korkmaz ile Yurt-Ay Derneği Başkanı İbrahim Aktaş ve dernek üyeleri, sekiz öğrencinin doğum gününde onları mutlu etmek için biraraya geldi.

Önceki doğum günlerinden farklı olarak; Şırnak’ta güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit düşen ve cenazesi doğum yeri olan Çankırı-Kurşunlu ilçesinde toprağa verilen J.Teğmen Korhan Kuruçay’ın yüreklerdeki taze acısından dolayı sohbet havasında geçen programda, pasta ikram edildikten sonra doğum günü çocuklarına hediyeler verildi.