Dinç'in Güreşçileri , Anadolu'nun Kırkpınarı Tosya Yağlı Güreşleri’nde Yine Gururlandırdı

Geri

Dinç'in Güreşçileri , Anadolu'nun Kırkpınarı Tosya Yağlı Güreşleri’nde Yine Gururlandırdı

23 Ağustos 2017

Belediye Gençlik Spor Kulübü sporcuları; Minik 2 Boy’da Fatih Özgen gümüş madalya, Toz Koparan Boy’da Emre Can Demirel  altın madalya ve Küçük Orta Küçük Boy’da Vural Aslan altın madalyanın sahibi olarak  kulübünü zirveye taşıdı.

Belediye Gençlik Sporun başarılı Antrenörlerinden  Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu  Milli Güreşçi Seyfettin Karadeniz,  güreşler sonrasında yaptığı açıklamada “ Azimli çalışmalarımızın karşılığını katıldığımız müsabakalarda önemli başarılar sağlayarak almak moyivasyonmuzu artırıyor.Bu yıl katıldığımız bütün yağlı güreş organizasyonlarında adımızdan sıkça söz ettirdik ve ettirmeye devam edeceğiz. Güreşçilerimiz Emre Can Demirel ve Fatih Özgen bütün müsabakalarda finale kalarak kaliteli güreşçiler olduklarını kanıtladılar. Fakat özellikle şunu vurgulamak istiyorum ki; ata sporumuz yağlı güreşte yıllardır Çankırımızı temsil edecek bir Baş Pehlivan olmamıştır. Küçük Orta Küçük Boy'da mücadele eden ve fiziksel olarak beklenilen özelliklere sahip olan güreşçimiz Vural Aslan’ı Baş Pehlivan olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz. Önümüzdeki beş yıl içerisinde bu hedefimize ulaşmayı ümit ediyorum.  Diğer güreşçilerimizi de ayrıca kutluyorum. Çankırı’da güreşin gelişmesinde, yeni nesle sevdirilmesinde ve bu alanda adından söz ettiren başarılar elde edilmesinde büyük çaba gösteren Belediye Başkanımız Sayın İrfan Dinç'e teşekkür ediyorum. ” dedi.

Belediye Gençlik Spor Güreş Takımı,  26 Ağustos 2017 Cumartesi günü Çorum  Belediyesi’nce düzenlenecek Yağlı Güreş Müsabakaları’nda mücadele edecek.