Dinç’e Sosyal Medyadan Tebrik Yağıyor

Geri

Dinç’e Sosyal Medyadan Tebrik Yağıyor

22 Mayıs 2017

Basketbolda Avrupa’nın en büyüğünün belirleneceği maç öncesi Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'e sosyal medya hesabından maçı dev ekranda şehir meydanında yayınlatması için gençlerden yoğun bir talep geldi. Olumsuz hava şartları sebebi ile dev ekran kuramayacaklarını belirten Başkan Dinç, gençlerden gelen yoğun isteği kırmayarak alternatif bir çözüm üretti. Dinç, sosyal medya hesabından  "Hazırlıkları tamamladık gençler! İsteğiniz üzerine bu akşamki #Fenerbahçe - Olympiakos Euroleague final maçını Belediyemizin yanındaki çay bahçesinde yayınlayacağız!” diyerek tüm gençleri maç izlemeye davet etti. Dinç’in tarihi heyecanı Çankırı’daki vatandaşların birlikte paylaşması için yayınladığı jest mesajına sadece Çankırı’dan değil tüm Türkiye’den tebrik mesajları yağdı.

 

Fenerbahçe’nin Avrupa şampiyonluğu ile sonuçlanan karşılaşmadan sonra gençlerin sosyal medyadan Dinç'e yolladığı mesajlardan bazıları:

 

Mehmet Yıldırım@azizyıldırım342

Başkanımız, içinin hak, dışının halk ile olduğunu bütün millete kanıtladı. BRAVO!

 

Ahmet Kanteper @ahmetkntpr1907 

“Sayenizde müthiş bir atmosfer oldu çok teşekkür ederiz bizi kırmadınız ve bugünkü atmosferi yaşattınız bu şehrin öğrencileri sizi cok seviyor"

 

BATIKAN PEHLİVAN @Btkn1907 

Hem organizasyon için hem de çaylar için teşekkürler Başkanım :)))

 

Mustafa Özer @ozerbey06

Biz öğrencilere verdiğiniz değeri bir kez daha gösterdiniz. Sagolun Başkanım.