Dinç, “Yanığın Emine’nin Torunları Koca Yürekli Olur”

Dinç, “Yanığın Emine’nin Torunları Koca Yürekli Olur”

21 Aralık 2017

Çankırı Belediyesi Astarlızade Sabiha Anne Kadın Eğitim Kültür Merkezi kursiyerleri, Tutum, Yatırım ve Türk Malı Haftası’nda yerli tüketime, bilinçli tüketiciye, israf ve açlık konularına dikkat çekmek için kendi imkânları ile hazırladıkları yiyecekleri ihtiyaç sahipleri ile paylaştı.

Geçtiğimiz yıl da aynı etkinlikle farkındalık yaratmaya çalışan kadınlar, bu yıl da, evlerinden getirdikleri yerli meyve ve yiyecekleri ihtiyaç sahibi aileler ile paylaşarak örnek bir davranışa imza attı. Belediye Başkanı İrfan Dinç,  21. yüzyılda halen Dünyada açlıktan ölen çocuklarımız varsa bunun tüm insanlığın ayıbı olduğunu vurgulayarak yardım etmek için elimize geçen tüm fırsatları değerlendirmemiz gerektiğinin altını çizdi. Dinç, yerli malı kullanımını özendiren, yüreğini ve yemeğini başkaları ile paylaşabilen herkese teşekkür ederek “ Yanığın Emine’nin torunları koca yürekli olur.” dedi.