Dinç, “Halkımızın Sağlığı Bizim İçin Önemlidir.”

Dinç, “Halkımızın Sağlığı Bizim İçin Önemlidir.”

27 Ocak 2017

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı halkının daha sağlıklı, kaliteli ve standartlara uygun gıdalar tüketebilmesi için zabıta ekiplerinin denetimlerine devam edeceğini bildirdi. Başkan Dinç, “Sosyal Belediyecilik gereği halkımızın sağlığı bizim için önemlidir.” dedi.

Rutin denetimlerini sıklaştıran Çankırı Belediyesi zabıta ekipleri, şehir merkezinde faaliyet gösteren fırınları denetledi.  İş yeri sahiplerinin sağlıklı koşullarda kaliteli hizmet vermesini sağlamak ve halk sağlığını korumak amacı ile periyodik olarak denetimlerini gerçekleştiren Belediye Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, şehir merkezindeki 19 adet fırını kontrol etti. Fırınları ruhsat, hijyen, ekmek gramajı, fiyat tarifelerine uygunluk ve temizlik açısından denetleyen zabıta ekipleri, ekmek gramajlarında eksiklik tespit ettiği iki fırına yasal işlem uyguladı. Gramajı eksik bulunan 112 adet ekmeğe el konuldu. Zabıta ekiplerinin denetimlerinin devam edeceği bildirildi.