Dinç, “Devletimiz Bu Yangının Yaralarını Saracaktır”

Geri

Dinç, “Devletimiz Bu Yangının Yaralarını Saracaktır”

28 Temmuz 2017

Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı’nın Yapraklı ilçesi Müsellim köyünde çıkan yangın sonrası köy halkını ziyaret etti. Olay yerini inceleyen Başkan Dinç, çıkan yangın ile ilgili köy muhtarından bilgi aldı. Dinç, 70 haneli köyden 30 evin kül olduğu yangın sonrasında Müsellim köyü halkı ile bir araya geldi.  

Dinç, yangında evlerini kaybeden Müsellim köyü halkına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. 70 haneli köyden 30 evin kül olduğu yangında can kaybının yaşanmamasının en büyük teselli olduğunu söyledi.

Evlerini kaybeden vatandaşların üzüntüsünü paylaşan Dinç, “Büyük bir yangın felaketi ile karşı karşıya kalarak alevlerin esir aldığı Yapraklı- Müsellim köyü vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum. Kimsenin gönlü böyle bir olay vuku bulmasını istemez ama üzücü bir olayda herhangi bir can kaybının yaşanmaması da en büyük tesellimiz. Çankırı Belediyesi olarak yangının başladığı andan itibaren İtfaiye Müdürlüğü ekiplerimizce anlık olarak bilgilendirildik. İmkânlarımız çerçevesinde üzerime düşen desteği göstermeye hazırız. Yangını söndürmek için can siperane çalışan tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum. Devletimizin bu yangının yaralarını en kısa zamanda saracağına inanıyorum.” ifadelerine yer verdi.