"Dinç, Çankırı'yı Milli Eğitimde Model Yapacağız"

"Dinç, Çankırı'yı Milli Eğitimde Model Yapacağız"

9 Aralık 2013

Törende konuşma yapan Başkan Dinç, Çankırı'da Milli Eğitimi gelebileceği en üst noktaya getireceklerini vurguladı. İlgi ve alakalarıyla belediyenin çalışmalarına katkı sağlayan velilere teşekkür eden Dinç, "Okul yönetimi, veliler ve belediyemiz güç birliği yaparak, yavrularımızın eğitimi ve ihtiyaçları adına her türlü fedakarlığı ortaya koyacağız. Bizler inanıyoruz ki, el ele verirsek yavrularımız hem sizler için hem kendileri için hem de ülkemiz adına çok daha donanımlı ve nitelikli bireyler olacaklardır. Artık hedefi yüksek tutuyoruz. Eğitim adına en modern ve kaliteli bir seviyeyi yakalayıp, Çankırı'yı örnek bir eğitim şehri haline getireceğiz. Bizler buna kararlıyız. Bizler buna azimliyiz. Çalışmalarımıza bütün hızıyla devam edeceğiz" diye konuştu.

Törenin ardından Başkan Dinç tarafından Atatürk Büstü'nün açılışı gerçekleştirildi. Daha sonra Dinç, birinci ve ikinci sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti. Öğrenciler sınıflarına alınan bilgisayarlar için Başkan Dinç'e hep bir ağızdan teşekkür ettiler.