Dinç, Başbuğ Türkeş’in Adını Çankırı’da Yaşatacak

Geri

Dinç, Başbuğ Türkeş’in Adını Çankırı’da Yaşatacak

21 Aralık 2017

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç,  ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Başkan Dinç, bu kez Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Hidayet Çelik başkanlığındaki yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Çelik,  MHP yönetimi olarak başarılı icraatları takdir ettiklerini belirterek Dinç’in Çankırı için ne kadar özveri ile çalıştığının farkında olduklarını söyledi ve başarılar diledi. 

Belediye Başkanı İrfan Dinç, ziyaretlerinden dolayı MHP grubuna teşekkür ederek, hiçbir siyasi ayrım gözetmeden hizmetlerin devam edeceğini belirtti. Ülkemizin Cumhuriyet tarihindeki en önemli beka sorununu yaşadığını ifade eden Dinç, “ Rahmetli Başbuğ Türkeş,  devlet adamlığı ve teşkilat geleneği doğrultusunda hareket etmiş, Sayın Devlet Bahçeli de bunu devam ettirmiştir. Kendisine müteşekkiriz. 15 Temmuz’da bizler nasıl bir ve beraber olduğumuzu tüm dünyaya gösterdik. Bizler, siyasi görüşü ne olursa olsun, ülkesini seven ve ülkesi için her şeyini gözünü kırpmadan feda edecek insanlarız. Sayın Bahçeli de bu konuda net ve mert bir tavır ortaya koymuştur. Dolayısı ile her kesimden insanın da sempatisini kazanmıştır. Samimi vatan evlatları üzerinde kurulan kumpasları yine el birliği ile püskürttük. Bu, gurur duyulacak bir tablodur.” şeklinde konuştu.

 

Dinç’ten Başbuğ Türkeş’in Adına Yakışır Bir Proje

Konuşmaların ardından Dinç, yeni projeleri soran MHP İl Teşkilatına müjdeyi verdi. Alparslan Türkeş Parkı çalışmalarının hız kazandığını söyleyen Dinç, Rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeş adına ve şanına yakışır bir müzeyi de 2018 bitmeden tamamlayacaklarını kaydetti. Dinç, “Alparslan Türkeş Parkı, sizlere verdiğimiz sözümüzdü. Ekibimiz ile birlikte bu sözümüzü daha da kapsamlı hale getirerek, Amerika’dan gelip ilk öğretmenliğini Çankırı’da yapmış olan Başbuğ Türkeş’in adını Çankırı’da en iyi şekilde yaşatmak istedik. Kendisi, bu şehirde bunu hak etmiş bir liderdir. Bu adı layığı ile yaşatmanın bize nasip olması da bizler için bir nimettir.” ifadelerini kullandı.

MHP Çankırı İl Teşkilatı sunulan projeyi çok beğendiklerini söyleyerek Dinç’i tebrik etti.