Dinç, “Başarılı Kadın Girişimciler Çankırı’dan Çıkacak”

Dinç, “Başarılı Kadın Girişimciler Çankırı’dan Çıkacak”

13 Kasım 2017

Çankırı Belediyesi ve KOSGEB iş birliği ile düzenlenen girişimcilik kursunun ilk etabının tamamlanmasının ardından kurslar yeni gruplar ile devam ediyor. 30 kişilik gruplara verilen eğitim için kurs başvuruları devam ediyor. Belediye Başkanı İrfan Dinç, “Kısa zaman içerisinde Çankırı’da başarılı kadın girişimcilerin hikâyelerini dinlemeye başlayacağımızı düşünüyorum.” dedi.

Belediye 6. kat Kadın İstihdam Merkezinde devam eden kurslarda Girişimcilik Destek Programı kapsamında kursiyerlerin kendi iş planlarını hazırlayabilmelerine yönelik atölye çalışmaları yapılıyor. 8 gün boyunca toplam 32 saat süren eğitimler için başvurular Kadın İstihdam Merkezinden alınıyor. Kurslara katılan girişimciler, desteklenen sektörlerden birini kurmak üzere belirlenen hibelerden yararlanabilecek.