Dinç, 2016 Yılına Ödülle Başladı

Dinç, 2016 Yılına Ödülle Başladı

12 Ocak 2016

Belediye Başkanı İrfan Dinç, Kırıkkale Siyaset Kanalı tarafından ‘Yılın Belediye Başkanı’ ödülüne layık görüldü. 11 Ocak Pazartesi günü Kırıkkale’de düzenlenen “Yılın Enleri Ödül Töreni”nde ödül alan Başkan Dinç,  kendisini bu ödüle layık görenlere teşekkür etti.

Dinç, “Her yıl tüm ekibimizle birlikte gayretli ve özverili şekilde gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızla dolu dolu geçirdiğimiz 11 yılın mükâfatı olarak vatandaşlarımızın takdirini kazanmak, duasını almak ve böylesine motive edici ödüllere layık görülmek bizi onurlandırmaktadır. Çankırılılar hizmetin en iyisine en kalitelisine layıktır. Biz de Türkiye'ye örnek çalışmalarımızla hemşerilerimizin bu güvenine layık olmaya çalışıyoruz.” diyerek aldığı ödülü sosyal medya üzerinden hemşerileri ile paylaştı.