ÇOCUKLAR HEM EĞLENDİ, HEM DE EĞLENDİRDİ

Geri

ÇOCUKLAR HEM EĞLENDİ, HEM DE EĞLENDİRDİ

25 Nisan 2011

100. Yıl Kültür Merkezi’nde yoğun bir katılımla gerçekleşen programda Belediyemiz Çocuk Korosu, Çocuk Meclisi ve Türk Halk Topluluğunun yanı sıra, Atatürk, Cumhuriyet ve Mehmetçik İlköğretim ile Şehit Uğur Hiç Yılmaz Anaokulu öğrencilerinin hazırladığı şarkı, şiir, skeç ve halk oyunları gösterileri izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

 

Vali Şemsettin Uzun, Belediye Başkanımız İrfan Dinç ve protokolün katılımı ile gerçekleşen gecede geleneksel hale gelen 23 Nisan konseri her yıl olduğu gibi bu sene de büyük beğeni topladı.

Geçtiğimiz hafta düzenlenen bilgi yarışmasının galibi İsmet İnönü İlköğretim Okulu ve İkinci olan Mehmetçik İlköğretim okullarına Belediyesimiz sürpriz hediyelerini Çankırı Valisi Şemsettin Uzun’la birlikte takdim eden Belediye Başkanımız İrfan Dinç “Belediyemiz kendisine yüklenen misyonun bilincinde olarak üzerine düşen vazifeleri yerine getirmek için var gücüyle çalışmaktadır.Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının, böylesi önemli bir günün çocuklarımıza armağan edilmesi Ulu Önder  Atatürk tarafından bu günün çocuklara tevdi edilmesinin anlamı gerçekten çok büyük.O yüzden her şeyin hesabını, kitabını ve matematiğini çok iyi yapan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu konuda da olması gerekeni yapmıştır.Ben 23 Nisan gününü iple çekiyorum. Zira yine göreve geldiğimizde kurduğumuz Çocuk Meclisi, Çocuk korosu yaptığı çalışmalar ve çocuklarımızla alakalı, büyüklerimize ışık tutacak birçok projeye imza atıyorlar. Ben siz çocuklarımızla gurur duyuyorum. Ve sizlere baktıkça Çankırı’nın geleceğini daha aydınlık görüyorum” diye konuştu.

Belediyemizce düzenlenen program çocukların Belediye Başkanımız İrfan Dinç’le hatıra fotoğrafı çektirmeleri ile sona erdi.