Çocuklar Doyasıya Eğlendi

Çocuklar Doyasıya Eğlendi

11 Ağustos 2011

Farklı zamanlarda 4 grup halinde yapılan gezilere aileleriyle birlikte toplam160 çocuk  götürüldü.

Belediyemize ait otobüsle Çocuk Meclisi sorumluları ile birlikte Ankara’ya giden

Çocuklar ve aileleri ilk olarak Atatürk Orman Çiftliği içerisindeki hayvanat bahçesini gezdiler. Burada hayatlarında ilk kez gördükleri değişik hayvanların önünde hatıra fotoğrafı çektiren çocukların ikinci durağı Sincan’daki Harikalar Diyarı oldu. Geniş bir alanda kurulu bulunan Büyükşehir Belediyesine ait Harikalar Diyarı’nda dev çizgi film karakterleri ve oyun alanlarında gönüllerince oynayan çocuklar son olarak da Keçiören Belediyesi’nce yaptırılan Deniz Dünyasını gezdiler.

Belediyemiz sağlamış olduğu imkanlarla hayatları boyunca unutulmayacak anlar yaşadıklarını, hem eğlenip hem de görsel eğitim aldıklarını belirten çocuklar “Bize bu imkanları sağladığı için Belediye Başkanımız İrfan Dinç’e çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.