Çocuklar, Başkan Amcaları ile İftar Yaptı

Geri

Çocuklar, Başkan Amcaları ile İftar Yaptı

21 Mart 2024

 

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, iftar sofrasında çocuklarla bir araya geldi. Fatih Sultan Mehmet Çocuk Akademisi, Çocuk Meclisi ve Değerler Akademisi öğrencileri, aileleri ile birlikte toplu iftar yaptı.

 

Hep birlikte açılan orucun ardından kısa bir konuşma yapan Çocuk Meclisi Başkanı, şehrin yönetiminde çocukları dinleyerek onlara verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’e teşekkür etti.

 

Başkan Esen, yaptığı konuşmada “Sizin çocuklarınız benim evlatlarım, torunlarım. Çocuklar bana seslenirken yolda İsmail Hakkı Esen diye bağırıyor bu hoşuma gidiyor. Başkanım diyor, Başkan Amca diyor, dede diyor.  İnanın keyif alıyorum. Bu çocuklar bizim şehrimizi sevsin. Bayrağına, kitabına, vatanına olan o mensubiyet duygusunu şehrine de duysun istiyorum.” dedi.

 

Çocukların yoğun ilgisinden dolayı iftar masalarını gezmekte zorlanan Başkan Esen, çareyi tüm ilgiyi çocuklara yöneltmekte buldu. Başkan amcaları ile bol bol fotoğraf çektiren çocuklar, bir sonraki dönem için isteklerini de sıraladı.

 

İftar yemeğinin ardından Esen çifti, konuklarını tek tek uğurladı. Çocuklara, eskiden iftar yemeğinden sonra uğurlanan misafirlere “diş kirası” olarak verilen hediye şekerler günün anısına verildi.