Çocuk Akademisinde Mezuniyet Töreni ve Yılsonu Sergisi

Çocuk Akademisinde Mezuniyet Töreni ve Yılsonu Sergisi

4 Haziran 2018

Çankırı Belediyesi tarafından düzenlenen “Fatih Sultan Mehmet Çocuk Akademisi Mezuniyet Töreni” ile “Yılsonu Sergisi” renkli görüntülere sahne oldu. Kış atölyelerine katılan 8–15 yaş aralığındaki 110 çocuk, aileleri ile birlikte keyifli saatler geçirdi. Okul dışında kalan vakitlerini verimli ve farklı bir deneyimle geçiren öğrenciler cübbe giyerek bol bol fotoğraf çektirdi. Belediye Başkanı Hüseyin Boz, Çocuk Akademisi’nin kuruluşunda büyük emek harcayan eski Belediye Başkanı İrfan Dinç ile eşi Zeynep Perihan Dinç’e teşekkür etti. Boz, çocuklarını büyük bir güven ile kendilerine emanet eden velileri de tebrik ederek yaklaşan Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramını kutladı.

Mezuniyet Töreninin ardından öğrencilerin değerler eğitimi, İngilizce, robot, matematik, Türkçe, seramik, resim, müzik ve mucitler atölyeleri olmak üzere 9 alanda yıl boyunca yaptıkları etkinlikler de sergilendi.