Çocuk Akademisi Yaz Atölyeleri İçin Kayıt Almaya Başladı

Çocuk Akademisi Yaz Atölyeleri İçin Kayıt Almaya Başladı

18 Mayıs 2018

Çankırı’da yaşayan çocuklar, bu yaz eğlenirken öğrenmenin tadına varacak. Çankırı Belediyesi Fatih Sultan Mehmet Çocuk Akademisi, hayal dünyalarını geliştirmek, bilgi ve becerilerine katkı sağlamak amacı ile çocukları 15 farklı alanda açılan atölye çalışması ile buluşturacak.  Yaz atölyelerine bu yıl 6–13 yaş aralığındaki çocuklar katılabilecek. Belediye,  Çankırı’da bulunan öğrenciler için yaz sezonunu Kura’n-ı Kerim, Robot Eğitimi, İngilizce, Yaratıcı Yazarlık, Piyano, Bağlama, Gitar, Keman, Seramik, Resim, Drama, Zekâ Oyunları, Doğa Eğitimleri, Uzay Eğitimleri, Bilim Atölyeleri ile daha da renkli hale getirecek.

Başvurular, Fatih Sultan Mehmet Çocuk Akademisi’nden ( Pazar Pazarı Yanı, Merve Apt altı) 1 Haziran 2018 mesai bitimine kadar devam edecek.