Çocuk Akademisi Kış Atölyeleri Ön Kayıtları Başladı

Çocuk Akademisi Kış Atölyeleri Ön Kayıtları Başladı

11 Eylül 2018

Çocukların bilgi ve becerilerini geliştiren, farklı alanlardaki konuları oyunlar eşliğinde eğlendirerek öğreten Çankırı Belediyesi Fatih Sultan Mehmet Çocuk Akademisi, 17 alanda kış atölyeleri için ön kayıt almaya başladı. Çocuklar kış sezonunda bu yıl Matematik, Türkçe, İngilizce, Fen Bilgisi, Mucitler, İspanyolca, Orf Eğitimi, Seramik, Resim, Drama, Piyano, Kur’a-ı Kerim, Zekâ Oyunları, Rehberlik, Keman, Gitar ve Çini atölyelerine katılacak. Ailelerin yoğun ilgi gösterip çocukların büyük bir hevesle katıldığı atölyelerden 8-13 yaş aralığındaki çocuklar faydalanabilecek. Her dönem yoğun başvuru sebebi ile kontenjan sayısı başvuru sırası önceliğine göre belirlenecek. Belediye Başkanı Hüseyin Boz, “Çankırı’da yaşayan çocuklarımıza yaz atölyeleri sayesinde verimli ve keyifli bir yaz tatili imkânı sunduk. Yine başlayan kış atölyelerimize katılacak yavrularımız keyifli bir öğrenme süreci geçirirken diğer arkadaşları ile birlikte ortak bir projenin içerisinde yer almanın da tadına varacak. Çocuklarımızın kendilerini bilgi ve becerileri ile ifade edebilmelerini bizim için çok önemli; çünkü şehrimizi, ülkemizi bu yavrularımıza emanet edeceğiz. Bu yüzden Çankırı Belediyesi olarak onların en büyük destekçisi olmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar, detaylı bilgiye 213 12 17 numaralı hattı arayarak ulaşabilir.