Çiftler Bugünü Seçti

Çiftler Bugünü Seçti

19 Şubat 2018

Çankırı’da 14 Şubat’ın ilk nikah akdini gerçekleştiren Figen ve Okan Şahin çifti oldu. 14 Şubat tarihini ölümsüzleştirmek isteyen Figen ve Okan Şahin çiftinin nikâhı Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç tarafından Belediye Nikah Salonu’nda kıyıldı. Belediye Başkanı İrfan Dinç, çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek aile kurumunun öneminden bahsetti.

Evliliğe Adım Atan Çifte Jest Kadınlardan Geldi

Çankırı Belediyesi Sabiha Anne Kadın Eğitim Kültür Merkezi Yöresel Yemek ve Pastacılık kursu eğitmeni ve kursiyerleri tarafından da 14 Şubat’ta nikâh kıyan ilk çift için yaş pasta yaptı.  Figen-Okan Şahin çiftine kalp şeklinde yaş pasta ikramında bulunan kursiyerler, çiftin mutluluğuna mutluluk ekledi.  Evliliğe adım atan çiftin yakınları da yapılan jestten dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. Figen ve Okan çifti ise sevgi ve saygı olduktan sonra her günün kıymetli olduğunu ifade etti.